Arhiv za september, 2008

Namizni tenis in šah

V petek, 3. oktobra 2008 ob 19. uri bomo pričeli z namiznoteniško rekreacijo v Domu vaščanov in gasilcev v Hotemažah, hkrati pa ob isti uri, na istem kraju začenjamo tudi z novo šahovsko sezono.

Torej se nam pridružite na ta dan v domu vaščanov in gasilcev vsi tisti, ki radi napenjate soje male sive celice in premagujete svoje nasprotnike…

Brez komentarja


Otvoritev otroškega igrišča

V nedeljo, 31. avgusta 2008, smo svojemu namenu slovesno predali otroško igrišče ob mostu čez Kokro v Hotemažah. Člani KUD Hotimir smo pripravili priložnostni kulturni program – krajšo odrsko uprizoritev na temo bližajočega se vaškega praznika s’men’a.

Nagovoril nas je tudi župan, naš sovaščan Miro Kozelj, običajno rezanje traku ob otvoritvi pa je nadomestila posaditev slovenskega drevesa – lipe.

Smn’ na vas  (1.del)

Smn’ na vas (2.del)

Brez komentarja


2. tradicionalni pohod na Štefanjo goro

V počastitev slovenskega kulturnega praznika je Vaška skupnost Hotemaže organizirala 2. tradicionalni pohod vaščanov Hotemaž na Štefanjo goro. Udeležilo se ga je 67 pohodnikov vseh starosti. KUD »Hotimir« je spomin na največjega slovenskega pesnika Prešerna in 500-letnico rojstva Primoža Trubarja počastil s krajšim kulturnim programom.

 

Brez komentarjaSetPageWidth